Strenge inspectie hotels, pensions en motels

Zoals u kunt lezen gaat Ministerie van Infrastructuur en Milieu binnenkort inspecties uitvoeren en dient uw installatie in orde te zijn. Wij kunnen u tijdens deze controle(s) ondersteunen daar wij volledig op hoogte zijn van de wetgeving op het gebied van legionellapreventie.

Wist u dat u het wekelijks spoelen kunt voorkomen door het plaatsen van Ultrafiltratie?

Wat is ultrafiltratie en wat doet het? Ultrafiltratie is membraantechniek (microfiltratie) voor waterzuivering, het verwijdert bacteriën en virussen zodat u veilig en schoon drinkwater heeft.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van legionella  en waterbehandeling  (filtratie) streven wij er naar om veilig en schoon water te kunnen garanderen door middel van innovatieve ontwikkelingen zoals ultrafiltratie.

De samenstelling (mineralen) van het water wordt niet gewijzigd door het plaatsen van ultrafiltratie, omdat er niets aan het water wordt toegevoegd. Wekelijks spoelen is door het plaatsen van een ultrafiltratie niet meer nodig, u kunt het beheersplan op deze wijze reduceren; ultrafiltratie werkt kostenbesparend ; minder arbeid, water, energieverbruik en is milieuvriendelijk.

Wij adviseren u het leidingwerk te reinigen dit kan door middel van onze unieke spoeltechniek waarbij de biofilm en bacteriën verwijderd worden zodat u probleemloos 100 % garantie heeft op de werking van de ultrafiltratie. De ultrafiltratie wordt pas in werking gesteld na het reinigen van het leidingwerk en dit resulteert in bacterie (legionella) vrij drinkwater. De investering in ultrafiltratie verdient zich veelal binnen 1 jaar tot 1,5 jaar terug, afhankelijk van de situatie. Wij rekenen u dit graag voor in een nader gesprek met één van onze adviseurs.

Ultrafiltratie in combinatie met onze spoeltechniek is uniek en u beschikt over schoon drinkwater voor nu en in de toekomst. Bekijk ook onze referenties.

Bent u geïnteresseerd neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op tel. 0162 – 45 79 90.