Certificering

Aqua D&S is in het bezit van de certificeringen BRL 6010, BRL-K14010-01 en ISO 9001-2015 managementsysteem. De BRL 6010 is de beoordelingsrichtlijn voor legionellapreventie adviesbureaus, de richtlijn welke verplicht is gesteld door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Aqua D&S draagt er dan ook zorg voor dat haar medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van legionellapreventie en gecertificeerd zijn.

Onder de norm ISO 9001 heeft Aqua D&S een uniek certificeringssysteem, waarmee u kunt aantonen dat u voldoet aan de eisen welke worden gesteld door het drinkwaterbesluit of arbodienst. Uw beheersplan, het bijhouden van het logboek alsmede wijzigingen in uw installatie worden periodiek gecontroleerd, waarmee u te allen tijde blijft voldoen aan uw zorgplicht, zelfs indien er iets in de wetgeving wordt gewijzigd. U bouwt met deze controle een complete historie van uw installatie op wat zeer welkom kan zijn bij een eventuele uitbreiding van uw installatie. Uw risico Inventarisatie en beheersplan blijft op deze wijze up to date.

De ultrafiltratie van Aqua D&S beschikt over het BRL-K14010-1 certificaat en is een alternatieve techniek voor legionellapreventie. Ultrafiltratie is ontworpen om de kwaliteit van uw leidingwater te verbeteren en houdt schimmels, bacteriën en virussen tegen, vitale  mineralen blijven echter behouden. Onder producten en diensten; ultrafiltratie op onze site kunt u meer lezen over deze techniek.