Aqua D&S is gespecialiseerd op het gebied van legionellapreventie waarbij onze werkwijze persoonlijk en resultaatgericht is met een duidelijke visie voor het beheersbaar maken van de risico’s omtrent legionella volgens de laatste wettelijke eisen.

In samenwerking met u kunnen wij voorzien in de complete ontzorging op het gebied van legionellapreventie en bestrijding in een totaalconcept.

Ook in de glas en tuinbouw is Aqua D&S actief en zijn wij voorbereid op de  nieuwe regelgeving en zuiveringsplicht per 1 januari 2018. Aqua D&S heeft een innovatieve  ontwikkeling tot stand gebracht met een nieuw product; “Doekfilter Aqua D&S” (Patent Granted) Absoluut en filtreert tot 5 micron.

Daarnaast heeft Aqua D&S een Ultrafiltratie welke schimmels, bacteriën en virussen uit het water verwijdert. In 2014 is in het testcentrum van de WUR de ultrafiltratie van Aqua D&S getest als ontsmetter van voedingswater tegen schimmel (Fusarium).

Het spoelwater van de ultrafiltratie kan gewoon hergebruikt worden, zodat u geen water hoeft te lozen op oppervlaktewater of riool.

Aqua D&S denkt in een totaaloplossing en wij zijn klaar voor de toekomst.