Legionellapreventie en bestrijding de complete ontzorging van Aqua D&S

Sinds 12 augustus 2013 mogen wij onszelf Topadviseur noemen voor de Recron, iets waar wij natuurlijk uitermate trots op zijn. Met deze ‘titel’ zijn de Recron-leden verzekerd van kennis en kunde op het gebied van legionellapreventie. Aqua D&S is heel blij met Recron als partner.
De werkwijze van Aqua D&S is persoonlijk en resultaatgericht met een duidelijke visie voor het beheersbaar maken van de risico’s omtrent legionella volgens de laatste wettelijke eisen. In samenwerking met u kunnen wij voorzien in een complete ontzorging op het gebied van legionellapreventie en bestrijding in een totaalconcept. U voldoet hiermee dan direct aan de wettelijke vereisten.

Wij maken een persoonlijk stappenplan en met ons totaalconcept is uw installatie op het gebied van legionellapreventie technisch in topconditie. Ook geven wij u bij het reinigen van de installatie en het plaatsen van de ultrafiltratie 100% schriftelijke garantie dat de legionella weg is en ook weg blijft.
U dient dan wel aan enkele voorwaarden te voldoen.
Daarnaast is Aqua D&S in het bezit van het ISO9001-2008 managementsysteem en de BRL6010 (de beoordelingsrichtlijn voor legionellapreventie adviesbureaus (vastgesteld door het ministerie van Infrastructuur en Milieu)). Ook zijn wij TÜV Rheinland en Dekra gecertificeerd.

BELANGRIJKE INFORMATIE:
Wij willen u er in ieder geval op voorhand op wijzen dat het Ministerie voor Infrastructuur en Milieu (voorheen VROM) opdracht heeft gegeven aan de Inspectiedienst Leefomgeving & Transport om Hotels, Motels & Pensions te gaan controleren op de uitvoering van het beheersplan. Indien dit niet of niet goed wordt uitgevoerd, kunt u een boete krijgen.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het IL&T.
Heeft u nog geen beheersplan of heeft u moeite met de uitvoering ervan, neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen met u een Plan van Aanpak opstellen om op een zo kort mogelijke termijn aan de regelgeving te voldoen.Geef een reactie