Desinfectie leidingwerk

Deze vervelende periode met corona zorgt er voor dat een aantal zaken op de achtergrond komen. Een probleem daarvan is dat legionella zijn gang kan gaan en zich kan ontwikkelen in uw drinkwaterleidingwerk.

Veel waterleidingen in bijvoorbeeld scholen, sporthallen, kantoren en golfbanen enzovoort worden als gevolg van de maatregelen tegen het coronavirus op dit moment niet gebruikt. Wanneer kraanwater langere tijd stilstaat, is het niet meer vers en kan de waterkwaliteit negatief beïnvloed worden. Om te voorkomen dat we na de corona crisis te kampen krijgen met legionella besmettingen  willen wij als Aqua D&S met u mee denken om dit probleem tijdig aan te pakken.

Aqua D&S adviseert om samen met u te kijken naar mogelijkheden om te spoelen met een speciaal reinigingsmiddel, zodat uw gehele leidingwerk wordt ontdaan van legionella. Ons reinigingsmiddel heeft een unieke eigenschap dat niet alleen aanwezige legionella bacteriën afdood, maar ook de voedingsbodem (biofilm), herkenbaar aan een slijmerige substantie aan de binnenkant, van de leiding wordt verwijderd.